Ensimmäinen, jännittävä postaus

Hei, juuri sinä!

Ensimmäinen postaukseni, jossa pinta raapaisu mistä tulen kirjoittamaan ja kuka olen. Tervetuloa matkalleni ja toivottavasti viihdyt mukana.

Olen Marjut, vuonna 1986 syntynyt nainen. Vaikka ikää mittarissa jo onkin, koen olevani silti ikuinen teini joka ei aijo aikuistua koskaan. Se on tylsää. Ja miksi pitäisi? Haluanko olla se pullantuoksuinen kotiäiti jolla ei ole muuta elämää kuin huolehtia kodista, lapsista ja miehestä. Elämä, joka koostuu vain ruanlaitosta, pyykkäämisestä, siivoamisesta sekä lastenhoidosta. Ehei. Siihen muottiin en ole koskaan sopinut. Olen nainen isolla N kirjaimella. Rakastan hassutella ja hullutella. Omaan tulisen tempperamentin ja äkkipikaisen luonteen 😀 Saan siitä kuulla usein mieheltäni mutta hän rakastaa minua sellaisena kuin olen ❤ Haluan uskaltaa ottaa riskejä, kokeilla eriasioita ja innostua uusista ideoista. Matkustella ja nähdä maailmaa. Kauneus ja terveys ovat minulle tärkeitä asioita. Kauniit kynnet, meikkaus, hiusten laittaminen, pukeutuminen ja naisellisuus itsessään kiinnostaa. Tottakai myös perhe, koti ja lapset ovat sydämen asioita ja näin aikuisena 14v teinipojan äitinä voisi kirjoittaa romaanin niistä tunteista ja opetuksista mitä lapsi/nuori tuo mukanaan. Myös uusioperhe on asia, joka voi herättää monenlaisia tunteita ja ajatuksia. Niistäkin lupaan kirjoittaa lisää.

Mikä sinulle on elämässä tärkeää? Mistä innostut ja haaveilet? Uskallatko tavoitella unelmiasi? Ollaanko me naiset liian vähään tyytyväisiä? Naisten tasa-arvo on myös asia josta voisin puhua ja kirjoittaa paljon. Myös vapaa-aika ja palautuminen on minulle tärkeää eikä enää mikään itsestäänselvyys. Mitä enemmän ikää tulee, sitä enemmän olen huomannut tarvitsevani omaa aikaa, rauhaa ja hiljaisuutta vain omien ajatusten kanssa. Pienten lasten kanssa, tämä oli mahdottomuus ennen ilta yhdeksää jolloin oli jo itse niin väsynyt että jo ajatus pysähtyä omiin ajatuksiin sai väsyttämään. Ikä tuo mukanaan myös omasta jaksamisesta ja terveydestä huolehtimisen eritavalla mitä 15v sitten. Haluan pysyä kunnossa jotta jaksan käydä töissä, harrastaa ja touhuta lasten kanssa. Fyysisen kunnon ylläpitäminen vaikuttaa minulla suoraan omaan vireystasoon ja energiaan. Mutta työn, kodin, parisuhteen, ystävien ja harrastuksien yhteensovittaminen onkin sitten taas oma haasteensa. Siihenkin kyllä on ratkaisu ja se onnistuu mikäli näin haluaa. Tästäkin voisin kirjoittaa myöhemmin lisää jos haluatte kuulla miten minä olen siinä onnistunut ja mitä se on vaatinut.

Paljon olisi asioita, joita haluaisin teidän kanssa jakaa ja tuoda omat kokemukseni ja hyväksi todetut ideat teille käyttöön jos niistä olisi apua muille. Olen oppinut, että naisena ja äitinä joutuu käymään kovan koulun jotta pärjää tässä elämässä ja sen haluan opettaa myös lapselleni että mikään ei tule ilmaiseksi vaan kaiken eteen on tehtävä töitä. Olen saavuttanut monta unelmaa. Minulla on ihana avomies, hurmaava poika, kaksi reipasta bonus tytärtä, suloinen pieni chihuahua koiramme, omakotitalo järvenrannalla, niin rakas kummipoika, iso perhe ympärillä ja ystäviä joihin voin luottaa. Silti, on vielä monta unelmaa ja haavetta toteuttamatta joidenka eteen aijon tehdä kovasti töitä.

Ihanaa päivää juuri sinulle, toivottavasti kiinnostuit teksistäni ja haluat jatkossakin lukea lisää postauksiani 🙂

-Marjut

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s